Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nicholsonová vyzvala Kollára, aby okamžite podal demisiu

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRAISLAVA - Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) vyzvala na sociálnej sieti predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina), aby okamžite odstúpil z funkcie. Urobila tak v súvislosti s informáciami o odchodoch zamestnankýň z Nemocnice sv. Michala v Bratislave po jeho hospitalizácii.

"Keby som bola na mieste papaláša Borisa Kollára, ktorý nechal vyhodiť zamestnankyne nemocnice, ktoré sa 'nedostatočne úctivo' správali k jeho dámskym nočným návštevám a pozriem si príbeh matky, ktorú 73 dní nepustili k maličkej dcére, podala by som okamžite demisiu," skonštatovala s tým, že to by mal Kollár okamžite urobiť.

Námestníčka pre ošetrovateľstvo v Univerzitnej nemocnici - Nemocnici svätého Michala v Bratislave Mária Idešicová po kauze, týkajúcej sa konfliktu predsedu NR SR, končí vo svojej funkcii. Tvrdí, že problémy s jej prácou sa objavili až po hospitalizácii šéfa parlamentu. Idešicová odpracovala v nemocnici 35 rokov, ako námestníčka pôsobila od roku 2002. Rezort vnútra, pod ktorý nemocnica spadá, reagoval, že personálne zmeny sú bežnou súčasťou procesov v súkromnej aj štátnej sfére. Kollár odmieta, že by odchody z nemocnice súviseli s jeho hospitalizáciou.

Viac o téme: DemisiaSaSBoris KollárLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu