Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Desivá skutočnosť po nehode pri Leviciach: V aute smrti sedel duchovný! Nemal šancu prežiť

Auto bolo po náraze totálne zdemolované. Zobraziť galériu (6)
Auto bolo po náraze totálne zdemolované. (Zdroj: Facebook/Polícia SR, reprofoto:youtube/ Nikolas Döme)

HRONOVCE - Na ceste medzi obcami Hronovce a Ludince v okrese Levice došlo v stredu k skutočne mrazivému nešťastiu. Osobné vozidlo narazilo do stromu a už pri pohľade na zábery z miesta je jasné, že vodič nemal šancu prežiť. Polícia vyzdvihla, že fotografie musia byť mementom pre iných. V aute smrti mal sedieť duchovný.

Nešťastie pri Veľkom Krtíši: FOTO čelnej zrážky autobusu a auta, hlásia zranených

Na miesto, kde došlo k nehode, okamžite smerovali záchranné zložky. "Operátor linky 155 oznámil levickej polícii, že ich záchranári boli vyslaní k poskytnutiu pomoci účastníkom dopravnej nehody, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Hronovce a Ludince v levickom okrese," opísala polícia. No ich zásah už nebol potrebný.

FOTO Desivá skutočnosť po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Po príchode na miesto záchranári zistili, že mužovi za volantom vozidla Ford Galaxy už nemôžu pomôcť. Bol na mieste mŕtvy. Privolaní hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia so zamedzením úniku prevádzkových kvapalín a nebezpečných látok.

FOTO Desivá skutočnosť po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Polícia priblížila aj pravdepodobnú príčinu nehody. Vodič (†45) podľa všetkého neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu a v ľavotočivej zákrute vyšiel s vozidlom mimo cestu, kde narazil do stromu. 

FOTO Desivá skutočnosť po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Smrť si vzala duchovného

Práve príčina nehody rozpútala vášne na sociálnych sieťach. Tí, ktorí obeť nehody poznali, sa totiž domnievajú, že pod nešťastie sa podpísala technická chyba na vozidle alebo zdravotný stav vodiča. Ostatní zas oponujú, že šofér musel príliš riskovať a dupnúť na plyn.

"Bol to mladý pán farár, veľmi dobrý človek, nie ako niektorí tu na FB. On si vážil ľudí a prírodu, každému pomohol, ako len mohol! Bodaj by sme boli všetci takí, ako ako bol on! Neviem, čo sa mu mohlo v danú chvíľu stať alebo prihodiť, nechápem," okomentoval nešťastie Juraj.

"Je to smutné, aj to, že ľudia hneď súdia, aj keď daného človeka nepoznajú. Mal tri deti, manželku, nemal 20 rokov, rozum mal na mieste, takže podľa mňa určite išiel normálne, nie 160 km/h, áno, možno to bola nejaká porucha na aute, asi to tak malo byť, aj keď nechápeme prečo," napísala Eva.

Čo presne sa stalo však zatiaľ napriek mnohým teóriám ľudí nie je isté. Ako uviedla polícia, presná príčina a okolnosti nehody sú stále predmetom vyšetrovania. Árpád Tóth bol podľa dostupných informácií farárom reformovanej cirkvi, ako duchovný pôsobil vo viacerých malých obciach. Správu o jeho smrti potvrdili na webe reformata.sk.

Kedves Testvérek a Krisztus Jézusban! A hatalmas Isten akaratában megnyugodva és Lelke által vigasztalódva tudatjuk,...

Uverejnil používateľ reformata.sk Štvrtok 17. septembra 2020
Viac o téme: NehodaTragédiaHronovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu