Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krvavá dráma na juhu Slovenska: Žena (†43) mala odhaliť temné tajomstvá jej partnera, desivá smrť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facbeook/Polícia SR - Žilinský kraj)

NEDED - V obci Neded (okres Šaľa) došlo počas uplynulého víkendu ku krvavej dráme, ktorú nikto nečakal! Násilným spôsobom tu prišla o život matka dvoch detí. Polícia z desivého činu podozrieva jej druha Štefana. Sám sa priznal, putá mu nasadili pár metrov od miesta, kde sa odohrala tragédia.

Keď susedia počuli hádku a výkriky ozývajúce sa z jedného z domov, spozorneli. No snáď ani vo sne by im nenapadlo, nakoľko vážna je situácia len pár metrov od ich príbytkov. Miestni obyvatelia sa pre televíziu JOJ, ktorá o prípade informovala vyjadrili, že niektorí z nich počuli až zúfalý vreskot. Ten však onedlho utíchol. Rozvedená žena (†43), matka dvoch detí, zraneniam podľahla.

Prečítajte si aj: Chovancová priznala manželovu duševnú chorobu: Podľa advokátky je Belgicko krajina na úrovni opíc

Spôsobiť jej ich mal jej partner, 54-ročný Štefan z okresu Kežmarok. Prisťahovať sa mal pred časom. Susedia opísali, že na pohľad dvojica pôsobila šťastne. Nik teda nečakal takýto scenár.

Temné tajomstvá

Podozrivý mal po hádke vziať do rúk nôž a zaútočiť. Zranenia boli fatálne. Muž potom zavolal na číslo 158 a sám sa nahlásil na polícii. Tá mu putá nasadila pár metrov od miesta, kde došlo ku krvavému zločinu. "Vyšetrovateľ KR PZ v Nitre začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania," informovala policajná hovorkyňa Viktoria Borloková.

Žene sa stali osudnými bodné rany: Okolnosti tragédie sú naďalej predmetom vyšetrovania. (ilustračné foto)
Zobraziť galériu (2)
Žene sa stali osudnými bodné rany: Okolnosti tragédie sú naďalej predmetom vyšetrovania. (ilustračné foto)  (Zdroj: Getty Images)

Aký však bol dôvod vyčíňania? Podľa spomínanej televízie mal Štefan svojej družke zatajiť temné tajomstvá z minulosti. Miestni obyvatelia opísali, že pred 16 rokmi údajne "spravil toto isté niekomu inému." Žena však o tom netušila, dozvedieť sa to mala až teraz. Plánovala sa ho spýtať, či je to pravda.

Štefan jej mal údajne klamať o svojej identite aj veku. "Syn, ktorý bol v práci jej vraj dohováral, aby to neriešila sama, ale nech ho počká, kým príde z práce, ale už bolo neskoro," popísali susedia. Viac svetla do prípadu však vnesie až ďalšie policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: TragédiaSmrťNeded
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu