Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrť expolicajta (†57) a jeho syna Maxima (†5) v Točnici: Našli ich zastrelených, mrazivá skutočnosť z minulosti

Prípadom sa zaoberá polícia. Zobraziť galériu (4)
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook)

TOČNICA - Slovenskom v stredu otriasla mimoriadne obrovská tragédia. Odohrala sa v obci Točnica pri Lučenci. O život prišiel expolicajt Jozef (†57) a jeho synček Maxim, ktorý mal len päť rokov. Oboch našli mŕtvych v rodinnom dome, na telách mali strelné poranenia. Celý prípad sprevádza množstvo otáznikov aj desivá skutočnosť z minulosti.

Navonok bolo všetko v poriadku, Martina a Jozef pôsobili ako pekný a milý pár. Aspoň tak ich opísalo ich okolie. "Jozef bol ešte včera večer u susedov, s ktorými sa kamarátil. Hovoril, že ide natierať plot pri dome, ktorý si opravovali a majú tam včely," opísali obyvateľky Točnice, kde rodinka bývala, pre MY Novohrad.

Rodinka pôsobila šťastne aj na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (4)
Rodinka pôsobila šťastne aj na sociálnej sieti.  (Zdroj: Facebook)

No zjavné šťastie v stredu preťala hrozná tragédia. Nik netuší, ako k nej došlo, vyšetrovanie je v rukách polície. Známe je len to, že 57-ročného Jozefa, ktorý kedysi sám pôsobil ako policajt banskobystrickej zásahovej jednotky, a jeho päťročného synčeka Maximka, našli so strelnými poraneniami a už im nebolo pomoci.

Polícia informovala, že dieťa a staršieho muža mali nájsť v rodinnom dome príbuzní. Na miesto smeroval tím vyšetrovateľov z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, taktiež aj policajti z Lučenca. Bližšie informácie ale zo strany ochrancov zákona zatiaľ nezazneli.

Chlapček mal celý život pred sebou. Čo sa skutočne odohralo za dverami rodinného domu vyšetruje polícia.
Zobraziť galériu (4)
Chlapček mal celý život pred sebou. Čo sa skutočne odohralo za dverami rodinného domu vyšetruje polícia.  (Zdroj: Facebook)

Už dosť smutný prípad ešte viac podčiarkuje skutočnosť z minulosti. Podľa miestnych totiž rodina prežila podobnú tragédiu pred približne dvoma rokmi. Jozefovho syna, ktorého mal z prvého vzťahu a ktorý nežil v Točnici, našli zastreleného. "Nevieme, či to bola samovražda," dodali obyvateľky Točnice pre spomínaný regionálny web.

Čo sa podpísalo pod včerajšiu smrť otca a malého chlapčeka v Točnici, preukáže tiež až ďalšie policajné vyšetrovanie.

Viac o téme: PolicajtDieťaOtecSmrťTočnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu