Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Hlina o premiérovom blackoute: Matovič podľa neho vždy potrebuje niečo epické!

Alojz Hlina a Igor Matovič Zobraziť galériu (2)
Alojz Hlina a Igor Matovič (Zdroj: TASR/Vladimír Benko, Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Doterajší predseda KDH, ktoré sa do parlamentu po týchto voľbách opäť nedostalo, sa v týchto dňoch rozrečnil na adresu súčasného premiéra Igora Matoviča. Okrem súčasnej situácie predsedovi vlády vytýka spôsob, akým chce na seba upútať pozornosť oproti expremiérovi Petrovi Pellegrinimu.

Podľa statusu Hlinu na sociálnej sieti Matovič stále potrebuje čosi epické. "Približne čosi také, ako keď ten camerlengo vo filme Anjeli a démoni (podľa knihy D. Browna) zoskočil s padákom z vrtuľníka a zachránil tak Vatikán, Rím. Ak neprinesie niečo epické, bude to P. Pellegrini, ktorý dosiahne silnejší zápis v mozgu nášho občana, že to bol on, kto v začiatkoch epidémie promptne skoro všetko pozatváral a pomohlo to tomu, že Slovensko doposiaľ vcelku dobre zvláda koronavírus," myslí si doterajší líder KDH.

KORONAVÍRUS Hlina o premiérovom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Matovič servismenom v bitke s Pellegrinim

Podľa neho je zatiaľ "bájnym hrdinom" stále Pellegrini. "Igor Matovič ostáva servismenom v bitke, v ktorej do útoku zavelil Pellegríni. A to presvietenie Igor Matovič neznesie. Nemôžete mu zobrať show. Strhnúť svetlá na seba malo zintenzívnenie a vyšší počet testovania. Zatiaľ k nemu neprišlo. Aj keby prišlo, stále by to však emočne bolo málo. Preto ten black-out. Marketing vždy a všade," dodáva Hlina.

Lekcia od Hlinu

Hlina apeluje v statuse aj na partnerov OĽaNO. "Koaliční partneri sa musia naučiť aj jednu vec týkajúcu sa spolupráce s Igorom Matovičom. Najväčším problémom akéhokoľvek nápadu bude to, že ho nevymyslel alebo neoznámil Igor Matovič," uzavrel Hlina.

Viac o téme: Igor MatovičAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu