Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bratislava sa začína upchávať: Na vstupoch do mesta je spomalená doprava, tvoria sa kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na vstupoch do centra hlavného mesta musia vodiči rátať s kolónami a zdržaním desať až 20 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS i Stellacentrum.

Zelená vlna na Twitteri informuje o zdržaní 15 minút na Prístavnom moste, Ulici Svornosti a Slovnaftskej ulici. "Taktiež asi desaťminútové zdržanie je na Gagarinovej ulici," dodáva.

Stellacentrum upozorňuje na 20-minútové zdržanie v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. S 15-minútovým spomalením musia vodiči rátať v Moste pri Bratislave a Ivanke pri Dunaji v smere do hlavného mesta. "Na D2 za Stupavou sa zdržíte v smere do Bratislavy 15 minút," oznamuje Stellacentrum vodičom.

Na diaľnici D2 za Lozornom obmedzia premávku

Na diaľnici D2 za Lozornom v smere do Bratislavy sa chystajú odstraňovať následky rannej nehody kamióna, ktorý skončil v priekope. Vodiči musia rátať s obmedzeným prejazdom.

"V súčasnosti je na tomto mieste premávka bez obmedzení v oboch jazdných pruhoch, po príchode odťahovej služby a pri odstraňovaní následkov nehody však bude uzavretý jeden jazdný pruh," potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

"Nehoda sa zaobišla bez zranení, alkohol u vodiča zistený nebol," dodala. K prevráteniu kamióna došlo približne o 7.30 h. Podľa portálu Noviny.sk zišiel vodič s kamiónom do jarku, kde sa prevrátil, ešte predtým sa asi 60 metrov šúchal, kým zastavil.

Viac o téme: DopravaZdržanieKolónyBratislavaSpomalená doprava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu