Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Autobus zachytil cyklistu na Devínskej ceste v Bratislave: Polícia hľadá svedkov nehody

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov nehody, ktorá sa stala 17. júla krátko pred 17:15 na Devínskej ceste v Bratislave. Autobus linky č. 29 pri predchádzaní zachytil cyklistu.

 K nehode podľa hovorkyne došlo v stredu 17. júla krátko pred 17.15 h na Devínskej ceste. Autobus pri predchádzaní zachytil cyklistu, ktorý viedol bicykel po pravej strane cesty. Cyklista zišiel mimo cesty, kde narazil do betónového oplotenia rodinného domu. Záchranári ho následne s ľahkým zranením previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Svedkovia môžu políciu kontaktovať na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne navštíviť odbor dopravných nehôd so sídlom na Námestí hraničiarov 1/B alebo ktorékoľvek iné oddelenie Policajného zboru.

Polícia tiež v tejto súvislosti apeluje na ohľaduplnosť a rešpekt v mestskej premávke. "Cyklisti patria spolu s chodcami medzi zraniteľnejších účastníkov cestnej premávky, preto by vodiči mali byť obzvlášť pozorní pri ich predchádzaní," konštatovala Mihalíková. Cyklisti by sa zas podľa nej mali správať predvídavo a nenechávať napríklad obchádzanie výtlkov na poslednú chvíľu.

Viac o téme: NehodaAutobusCyklistaSvedkoviaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu