Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozivá nehoda v okrese Dunajská Streda: Čelná zrážka na križovatke, traja zranení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa)

DUNAJSKÁ STREDA - Traja ľudia sa zranili pri stredajšej nehode v okrese Dunajská Streda. Na trojramennej križovatke medzi obcami Čakany a Štvrtok na Ostrove došlo ráno k zrážke áut Isuzu Sumo a VW Tranzit.

Vodič Isuzu z okresu Banská Bystrica odbočoval na križovatke doľava, pri manévri neodhadol situáciu a vošiel do jazdnej dráhy prichádzajúceho auta VW Tranzit. Pri zrážke sa zranili tri osoby z VW.

"Vodič a jeden spolujazdec utrpeli zranenia s dobou liečenia do šesť týždňov. Druhý spolujazdec bol s vážnymi zraneniami prevezený do bratislavskej nemocnice. Polícia alkohol u vodičov pri orientačných dychových skúškach nezistila. Vodičovi z Isuzu, ktorý sa pri nehode nezranil, policajti na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Presné príčiny nehody polícia aj naďalej vyšetruje," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Polícia upozorňuje vodičov, aby aj v týchto letných dňoch nepreceňovali svoje schopnosti. Únava za volantom a nepozornosť patrí stále medzi najčastejšie príčiny nehôd.

Viac o téme: NehodaŠtvrtok na OstroveČakany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu