Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Stresujúce chvíle pri Čadci: FOTO Pri pôrode Jakubka rozhodovali minúty, nečakaná záchrana v uniformách

Mamičku dostali policajti rýchlo do nemocnice. Zobraziť galériu (2)
Mamičku dostali policajti rýchlo do nemocnice. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ČADCA - Pôrod sa nedá dokonale naplánovať. Janka začala rodiť priamo v aute. Jej partner nelenil a ihneď s ňou smeroval do nemocnice. V dopravnej špičke z Kysuckého Nového Mesta do Čadce sa však cesta do cieľa ukázala ako náročná, doslova rozhodovali minúty. Kolóny áut jazdu poriadne predlžovali. Našťastie však zasiahla policajná hliadka z Čadce.

Janka a Roman sa im za pomoc rozhodli verejne poďakovať. Polícia zverejnila slová čerstvých rodičov na sociálnej sieti.

"Zdravím Policajný zbor SR, chceli by sme sa úprimne poďakovať policajnému zboru v Čadci, ktorý zaistil prostredníctvom svojich policajtov, pani Gregušovej a jej kolegu, pána Štefana plynulý prejazd autom za pomoci ich výstražných a zvukových majákov z Kysuckého Nového Mesta do pôrodnice v Čadci v čase, kedy partnerka dostala v našom aute kontrakcie a únik plodovej vody počas dopravnej špičky," znelo v odkaze.

Mamičku dostali policajti rýchlo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Ako uviedol mladý pár, bez pomoci zástupcov zákona by sa nezaobišli. Majú podľa nich veľkú zásluhu na tom, že dieťa žije, keďže rozhodovali minúty. "Heslo "pomáhať a chrániť" sa v našom prípade potvrdilo 100%-ne. Ďakujem," nešetrili komplimentmi.

Tehotná žena sa chce rozviesť s manželom po tom, čo sa dozvedela, ako chce pomenovať ich dieťa

Vďaka však smerovala aj k operátorovi tiesňovej linky. "Všetci zainteresovaní majú veľký podiel na tom, že aj vďaka ich obetavosti a ochote, sa nám narodilo zdravé bábätko bez vážnych komplikácii," ukončili šťastná mamička a otecko malého Jakubka vrelý odkaz.

Viac o téme: PomocPôrodPolícia Čadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu