Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Černákov list z väzenia: Otvorená spoveď!

Najznámejší spomedzi údajných bossov Mikuláš Černák (41). Zobraziť galériu (6)
Najznámejší spomedzi údajných bossov Mikuláš Černák (41).

ILAVA/BRATISLAVA - Nečakaný list! Mikuláš Černák (41) z väzenia v Ilave napísal redakcii denníka Nový Čas. Údajný najznámejší boss slovenského podsvetia, obvinený už z deviatej vraždy, v liste uvádza dôvody, pre ktoré sa rozhodol ukončiť svoje viac ako dvadsaťročné manželstvo.

Minulý týždeň totiž zdroj z Černákovho okolia pre Nový Čas povedal, že údajný boss si chce rozvodom zabezpečiť peniaze i majetok.

Černák poslal z cely v Ilave list. Vo svojej nečakanej spovedi reaguje na článok v Novom Čase o jeho rozvode. Údajný banskobystrický boss nesúhlasí s názorom, že sa rozvádza, aby uchránil svoje peniaze, ale tvrdí, že chce dať slobodu svojej manželke.

Píše:
„Vážená redakcia, ako vidím, tak ste si mňa tento týždeň zasa raz podali. No a keďže ste otvorili aj moje súkromie, dovolím si zareagovať. Áno, je pravda, že som podal žiadosť o rozvod, no nie z obáv o majetok. Túto záležitosť mám dávno vyrovnanú súdnym rozhodnutím o bezpodielovom vlastníctve . Myslím si však, že okolnosti okolo mňa sa stále komplikujú, a dozrel čas, aby aj moja manželka, ktorá po celý ten čas, aj v tých najťažších chvíľach, mi bola skvelou priateľkou a oporou, konečne začala žiť plnohodnotný život...“

Černákova manželka Iveta (41) žije vo vilke so záhradou v Brezne a podľa výpisu z katastra nehnuteľností je už jej jedinou majiteľkou. Iveta Černáková však dom predáva. O cene 4 milióny, na ktorú vilu odhadli médiá, pre Nový Čas povedala, že je „trochu nadhodnotená“. V deväťdesiatych rokoch Černák nadobudol značný majetok. Keď sa však za vydieranie a krátenie daní ocitol za mrežami, ostal figurovať iba v eseročkách Romeo a Sargon Fit Studio Shark. Podľa obchodného registra na internete je teraz vo firme Romeo, ktorá prevádzkuje aj erotický masážny salón v Banskej Bystrici, ako jediná spoločníčka i konateľka uvedená Iveta Černáková. Tá potvrdila, že sa stará aj o benzínovú pumpu v Brezne. „Mám ju v prenájme,“ uviedla. Černákova manželka spravuje aj fitnescentrum. Povedala, že je aj jeho konateľkou.

V internetovom obchodnom registri však ako konateľ fitneska ešte stále figuruje jej brat Jozef M., ktorý je tiež vo väzbe, a ako spoločníka register uvádza dokonca Mikuláša Černáka. Končiace sa manželstvo Černákovcov je bezdetné a Černák z neho desať rokov strávil za mrežami. Jeho manželka Iveta vedela aj o jeho neverách. Napriek všetkému v tomto zväzku oddane zotrvávala. S rozvodom prišiel Černák v čase, keď má na krku deväť obvinení z vrážd a cesta na slobodu je v nedohľadne.

Mikuláš Černák z väzenia v Ilave napísal redakcii denníka Nový Čas.

Černákov list z väzenia:
Zobraziť galériu (6)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu