Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mikuláš Černák: Rozvádza sa, aby neprišiel o peniaze?

Mikuláš Černák Zobraziť galériu (2)
Mikuláš Černák

BREZNO – Dôvod, prečo Mikuláš Černák požiadal z basy o rozvod so svojou dlhoročnou manželkou Ivetou, zostáva stále otázkou.

Vraj sa tak stalo po vzájomnej dohode. Skôr to však vyzerá, akoby si údajný boss banskobystrického podsvetia konečne uvedomil, že sa z basy nedostane a manželke udelil milosrdne slobodu. Zároveň by na ňu mohol potom prepísať svoj majetok, aby oň neprišiel.

Iveta žije už niekoľko rokov skromným životom v ústraní vo veľkom modrom rodinnom dome v Brezne, ktorý monitorujú kamery. V jeho susedstve žil pred smrťou aj jeho brat Vlado. Dom, v ktorom sa však Černák príliš nezdržiaval, je v súčasnosti na predaj. Rozloha pozemku i záhrady je takmer 800 štvorcových metrov. Cenu určí domáca pani po dohode s prípadnými záujemcami. „Rozvod Mikuláša Černáka určite súvisí s peniazmi. Netrpí núdzou, ani jeho manželka. Chce sa iba poistiť, aby o ne neskôr neprišiel,“ povedal náš zdroj.

To, že peňazí má dostatok, svedčia aj jeho predchádzajúce aktivity. V rokoch 1996 až 1997, keď jeho „podnikateľská“ hviezda žiarila najjasnejšie, toho nadobudol dosť. Obchodoval na Slovensku i v zahraničí.

Stretával sa s najvyššími politickými predstaviteľmi Slovenska, vlastnil podniky, strážnu službu S 3, nehnuteľnosti, bary, pumpu či erotický salón. Dokonca sa pýšil aj dvomi tigrami Sultánom a Elzou. Samozrejme, nechýbali ani drahé autá, jedlá a dovolenky, ktoré však nie často trávil s vlastnou manželkou. Tá mu je aj napriek tomu oddaná a Černák zrejme vie, že aj po rozvode s ňou bude môcť počítať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu