Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mikuláš Černák: Rozvádza sa z basy!

Mikuláš Černák
Mikuláš Černák

BANSKÁ BYSTRICA - Väznený Mikuláš Černák sa rozvádza s manželkou. Zároveň ho obvinili z ďalšej vraždy. Podľa našich informácií na Okresnom súde v Brezne je podaná žiadosť o rozvod údajného bosa banskobystrického podsvetia a jeho dlhoročnej manželky. Žiadosť mal podať sám Černák. „Ide o súkromnú vec. Preto sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ povedala Silvia Rúfusová, hovorkyňa banskobystrického krajského súdu.

Obvinenie z brutálneho činu vznesené proti údajnému banskobystrickému bosovi podsvetia je už deviate. Podľa našich informácií sa týka smrti Miroslava Vlčeka z Telgártu. Ten mal byť korunným svedkom v prípade s Černákovým mladším bratom Vladimírom († 25). Miroslav bol svedkom brutálnej bitky, keď v Telgárte Vladimír Černák na smrť dobil ďalšieho muža z Horehronia.

Po tejto masakre sa mala partia okolo Černákovcov vyhrážať krčmárovi, že ak bude svedčiť, tak ho dajú dole. Po výpovedi na súde muž v roku 1993 bez stopy zmizol. Jeho rodina i priatelia sú presvedčení, že v tom majú prsty Černákovci, dokonca sám bos Miki. Vladimíra neskôr pre nedostatok dôkazov prepustili na slobodu. O tri roky neskôr zahynul na svojom bavoráku pri Táľoch, kde mu jeho brat postavil monumentálny žulový pamätník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu