Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zbytočná smrť na poľovačke: Polícia vyšetruje smrť muža

(Zdroj: Facebook/Matthews´s hunting experience SK)

TRNAVA – Polícia vyšetruje včerajšiu tragédiu na poľovačke v obci Naháč. Zrejme omylom zastrelili miestneho poľovníka. Pozostalej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť

Ako sme včera informovali, v katastri obce Naháč, v Trnavskom kraji sa stala nehoda so smrteľnými následkami. Miestny poľovný hospodár Miloš M. (58) bol postrelený do brucha počas predvianočnej poľovačky. Zrejme nešťastnou náhodou v rojnici jeden z kolegov vystrelil a trafil nebohého Miloša do brucha. Kolegovia sa mu snažili pomôcť, ale nedalo sa nič robiť.

Zbytočná smrť na poľovačke:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Matthews´s hunting experience SK)

"Muž bol postrelený do oblasti brucha. Ostatní poľovnící ho niesli asi 300 metrov a zavolali mu záchranku. Muž na mieste zraneniam podľahol. Polícia vykonáva prvotné úkony a ďalšie okolnosti zatiaľ nie sú známe," potvrdila pre redakciu topky.sk trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Policajti vyšetrujú túto tragédiu ako prečin usmrtenia. Páchateľ zatiaľ nie je známy. Polícia zabavila poľovníkom zbrane, aby vykonala balistickú skúšku. Súdna pitva bola dnes vykonaná.

Ďalšia tragédia na poľovačke sa stala začiatkom novembra v Mojmírovciach. Omylom zastrelil 29-ročnú Darinu, ktorá bola na poľovačke na bažanty ako honec so psom. O týždeň na to zomrel na poľovačke 62-ročný Čech, ktorého postrelil kolega. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu