Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po Ficovi skončil v nemocnici aj kandidát na prezidenta: Harabin musel ísť pod nôž

BRATISLAVA - Zdá sa, že zdravotné problémy neobchádzajú ani našich politikov. Po tom, ako skončil v nemocnici poslanec Robert Fico, pod skalpel si musel ľahnúť aj kandidát na prezidenta a sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin.

Bývalého premiéra Roberta Fica operovali pred dva a pol rokom pre problémy so srdcom. Nedávno podľa portálu Aktuality skončil opäť v starostlivosti lekárov. Na tlačovej konferencii, ktorú zorganozoval na tému obedov zadarmo, sa však k svojmu zdravotnému stavu vyjadrovať nechcel. 

Poslanec Fico má opäť problémy so srdcom: VIDEO Lajčáka vraj vymeniť nechce

„Keby ste sa úprimne zaujímali o moje zdravie, tak by som vám odpovedal. Vy sa však o to zaujímate kvôli bulváru,“ povedal poslanec Fico. Nie je však jediný, ktorý bojuje so zdravotnými problémami. 

Nedávno si musel pod nôž ľahnúť aj sudca Najvyššieho súdu a kandidát na prezidenta Štefan Harabin. "Som po operácii, v rámci ktorej mi vymenili ľavé koleno," prezradil pre Topky Harabin. Podľa jeho slov sa však má dobre a aj rehabilitácia u Milosrdných bratov napreduje. "Už chodím bez bariel," dodal Harabin.

Viac o téme: Zdravotné problémyRobert FicoŠtefan Harabin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu