Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec Fico má opäť problémy so srdcom: VIDEO Lajčáka vraj vymeniť nechce

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Predsedovi vládneho Smeru-SD Robertovi Ficovi záleží na tom, aby tak kvalifikovaný diplomat, ako je Miroslav Lajčák (nom. Smeru-SD), zostal ministrom zahraničných vecí. Povedal to v utorok novinárom bez toho, aby vysvetlil, ako sa parlament postaví ku Globálnemu paktu OSN o migrácii. Práve kvôli tomuto dokumentu Lajčák pripúšťa svoju rezignáciu.

Po tejto novinárskej otázke Fico tlačovú konferenciu ukončil s vysvetlením, že má zasadnutie poslaneckého klubu. Neodpovedal na otázky, či má ambíciu stať sa po prípadnom Lajčákovom odchode jeho nástupcom v rezorte, ani o tom, ako vyrieši svoje bývanie, keďže majiteľ bytovky Bonaparte Ladislav Bašternák bol na prvom stupni odsúdený.

Poslanec Fico má opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Nevyjadril sa ani k svojmu zdravotnému stavu, keď podľa portálu Aktuality.sk vyhľadal zdravotnú starostlivosť pre problémy so srdcom, ktorého operovali pred dva a pol rokom. Na tieto informácie už Fico dnes zareagoval. „Keby ste sa úprimne zaujímali o moje zdravie, tak by som vám odpovedal. Vy sa však o to zaujímate kvôli bulváru,“ povedal na tlačovej besede v NR SR.

Šlo vraj iba o virózu

Predseda strany Smer – sociálna demokracia Robert Fico považuje za úplnú hlúposť, že bol v nemocnici na Kramároch pre problémy so srdcom. Uvádza sa to v reakcii, ktorú poskytol hovorca Smeru Ján Mažgút. Ako ďalej informoval, Fico v poslednom období prekonal "virózu, ktorú si priniesol po návrate zo zahraničnej pracovnej cesty"

Viac o téme: Robert FicoMiroslav Lajčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu