Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto je on: Polícia zverejnila fotografiu zabijaka z bratislavskej Vrakune!

Marián Štajgár Zobraziť galériu (2)
Marián Štajgár (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Zavalitý a nevysoký muž s hnedými vlasmi a zelenými očami, ktorý môže byť ozbrojený a veľmi nebezpečný. Taký je podľa polície Žarnovičan Marián Štajgár (32), ktorý mal v septembri vo Vrakuni rozstrieľať bratislavského podnikateľa Petra Vatera (†39).

"Vyšetrovateľ muža obvinil zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy, ktorého  sa mal dopustiť na Kosodrevinovej ulici dňa 10.09.2011, medzi 12.00 hod a 13.00 hod. Menovaný bol naposledy videný 19.09.2011 v čase o 21.30 hod na Jesenského ulici v Pezinku," uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová a vyzvala ľudí, aby sa prihlásili s informáciami.

Bratislavskou Vrakuňou v septembri otriasla brutálna smrť miestneho podnikatela Petra Vatera. Vrah ho doslova rozstrieľal a dokonca sa poistil aj ranou istoty - do hlavy. Údajný vrah Štajgár je na úteku.

Vražda sa odohrala v luxusnej, ešte nedokončenej novostavbe, kde nikto nebýval. Susedia sa jej však vyhýbali oblúkom, pretože predtým niekto hodil do dvora granát. Práve dom bol jedným z možných motívov činu. Štajgár bol totiž podľa Plusky bývalým majiteľom nehnuteľnosti, ktorá patrila Vaterovi.

Štajgárova údajná obeť: Podnikateľ Vater

Toto je on: Polícia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky a Fcb)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu