Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mladík (24) rozstrihal milenku na kúsky, pretože čakala 10. dieťa!

Telo Leeovej nikdy nenašli, vrah ho po kúskoch vyniesol z domu a hodil do odpadu
Telo Leeovej nikdy nenašli, vrah ho po kúskoch vyniesol z domu a hodil do odpadu (Zdroj: Daily Mail, )

COVENTRY - Karl Burman z britského Coventry zavraždil svoju partnerku Shaun Leeovú (†36), matku deviatich detí, z ktorých niektoré boli jeho. Telo obete nikdy nenašli, mladík ho rozstrihal záhradnými nožnicami a postupne vyhodil vo vreciach s odpadom. Za beštiálnym činom stál jeho hnev na milenkino nové tehotenstvo.

Keď mu Leová oznámila, že čaká ďalšie dieťa, nútil ju ísť na interrupciu. Len niekoľko dní pred svojou smrťou oznámila na polícii, že ju po rezolútnom odmietnutí Burman fyzicky napadol a opakovane ju bil päsťou do brucha. Úrady sa však rozhodli s Burmanom prehovoriť až o mesiac neskôr, keď bola Shauna už mŕtva.

Burman ju ubil kladivom a dva dni ženu strihal na kúsky záhradnými nožnicami, aby sa jej mohol ľahšie zbaviť. V igelitový taškách ju potom vyhádzal vo vreciach s odpadkami. Telo sa nikdy nenašlo a vyšetrovatelia sa domnievajú, že zhorelo na skládke.

Burman v utorok na súde vinu poprel, pri policajnom vyšetrovaní sa ale priznal k zabitiu. Tvrdil však, že išlo o asistovanú samovraždu a že ho Shauna požiadala, aby ju udrel kladivom do hlavy. Na základe tohto tvrdenia ho poslali na pozorovanie do ústavu pre duševne chorých, kde bol uznaný príčetným, takže ho obvinili z vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu