Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brychtová sa synom často nechváli: Aha, aký fešák!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (3)
Katarína Brychtová (Zdroj: Instagram KB)

BRATISLAVA - Moderátorka a herečka Katarína Brychtová je dvojnásobnou mamou. Dcéru Katku už verejnosť pozná, keďže sa so svojou známou mamou ukázala už aj v spoločnosti. Syn Jakub až tak známy nie je...

Katarína Brychtová sa narodila 22. mája 1967. Vyštudovala VŠMU a hosťovala v SND, v Astorke či Radošinskom naivnom divadle. 

Galéria: Katarína Brychtová

Objavila sa v niekoľkých filmoch a seriáloch. Je známa aj ako dabingová herečka, jej hlas je najviac spojený s Rachel zo seriálu Priatelia a nahovorila aj Kevinovu mamu v sérii Sám doma... Popri herectve si vybudovala tiež kariéru moderátorky, najprv pôsobila v rádiu a neskôr v televízii. Navždy s ňou bude spätý program Pošta pre teba. 

Brychtová sa synom často
Zobraziť galériu (3)

Katka pochádza z troch súrodencov a tiež vždy chcela tri deti, nakoniec manželovi, chirurgovi Ivanovi Brychtovi porodila len dve. Majú spolu dcéru Katku (34) a syna Jakuba (28). 

Katka mladšia je už tiež verejnosti známa – jej tvár sa objavila v médiách, keď zo svojej mamy urobila babičku. Objavila sa s ňou aj v spoločnosti na jednom z krstov.  

Zato syn Jakub zrejme známy byť netúži. No aj napriek tomu sa nedávno objavil na profile svojej mamy, keď ju prišiel podporiť do jednej kaviarne, kde sa konajú vedomostné kvízy. Aha, aký fešák! 

Katarína Brychtová s dcérou Katkou a synom Jakubom
Zobraziť galériu (3)
Katarína Brychtová s dcérou Katkou a synom Jakubom  (Zdroj: Instagram KB)

Viac o téme: Katarína Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu