Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťazka Eurovízie po 19 rokoch: Fíha, Ruslana už má 50!

Ruslana Zobraziť galériu (4)
Ruslana (Zdroj: Instagram RL)

ĽVOV - Nedávno si speváčka Ruslana pripomenula 19. výročie svojho víťazstva v Eurovízii. A dnes ona sama oslavuje okrúhle jubileum. Temperamentná Ukrajinka má 50 rokov a vôbec na to nevyzerá!

Ruslana Stepanivna Lyzhychko sa narodila 24. mája 1973. Odmalička ju to ťahalo umeleckým smerom a už v detstve vystupovala s detským zborom a spievala v kapelách. 

Galéria: Ruslana

Je vyštudovaná klaviristka a dirigentka. V roku 1996 vyhrala spevácku súťaž v Bielorusku a o dva roky neskôr vydala svoj prvý spevácky album, ktorý mal pozitívne ohlasy. 

V roku 2003 uzrel svetlo sveta album Wild Dances. S rovnomennou piesňou ju Ukrajina nominovala na Eurovision Song Contest 2004, kde Ruslana zvíťazila. Svoj triumf si každoročne zvykne pripomínať aj na sociálnych sieťach. 

Ruslana
Zobraziť galériu (4)
Ruslana  (Zdroj: TASR - Mária Ďurčeková)

Temperamentná Ukrajinka sa naďalej venuje hudbe a jej druhým domovom sú pódiá. Za tých 19 rokov sa ani píliš nezmenila. Stále sú jej poznávacím znamením dlhé vlasy a závideniahodná postava. Oproti minulosti jej pribudlo len pár vrások. 

Víťazka Eurovízie po 19
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR a Instagram RL)

Víťazka Eurovízie po 19
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RL)

Speváčka je vydatá, a to poriadne dlho. V decembri 2020 oslávili s manželom Oleksandrom Ksenofontovom takzvanú striebornú svadbu. V manželskom zväzku sú už teda vyše štvrť storočia. 

Viac o téme: Ruslana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu