Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (22) prehovoril o pikantnej nevere: Manželka ma podviedla s mojím otcom! A potom prišla ešte väčšia rana

Declan Fuller
Declan Fuller (Zdroj: Facebook/Declan Fuller)

JUŽNÝ WALES - Rodinu si človek nevyberá. Svoje o tom vie dvadsaťdvaročný mladík, ktorého manželka mala pomer s jeho otcom. Najhoršie na tom je, že s ním teraz čaká dvojičky, ktoré však nebudú vychovávané ako jeho deti, ale ako jeho súrodenci.

Brit sa rozišiel so svojou ženou po tom, čo ju prichytil pri podvádzaní so svojím otcom a teraz čakajú dvojičky. "Je to choré, ako mi to môj otec mohol urobiť?" povedal 22-ročný Declan Fuller v rozhovore pre denník The Sun. Tvrdí, že videl svoju rovnako starú manželku Stephanie na detskom monitore, ako sa zakráda do spálne na popoludňajšie radovánky s jeho otcom Darrenom. Keď ju konfrontoval, tvrdila, že iba spoločne pozerali Simpsonovcov v televízii. Mladík však týmto slovám neveril. "Keby som na krku nemal rozumnú hlavu, bol by teraz pod zemou," povedal na margo svojho otca. 

Stephanie však trvala na tom, že medzi ňou a svokrom k ničomu nedošlo. "Nepodviedla som Declana. S jeho otcom sme sa dali dokopy asi týždeň po tom, čo ma opustil," prezradila. Fuller začal svoju manželku podozrievať už v čase, keď sa jeho rozvedený, 44-ročný otec vlani v septembri presťahoval k páru a ich dvojročnej dcérke Willow.

O dva mesiace bol v práci, keď pomocou telefónu skontroloval monitor doma v Treherbert v južnom Walese. Webovú kameru však zameral na dvere do spálne svojho otca. "Cítim sa zradený, ale je mi lepšie bez nich dvoch," priznal. Darren a Stephanie, obaja nezamestnaní, teraz spoločne žijú v Pontygwaith neďaleko Pontypriddu.

Pred týždňom Stephanie svojmu bývalému manželovi oznámila, že čaká dvojičky, kvôli čomu nastal v rodine hotový chaos. Dvojičky totiž budú Fullerovi nevlastní súrodenci, no jeho dcérke Willow budú bratmi či sestrami, ale aj tetami alebo strýkami. A Darren zas bude Willowin starý, ale aj nevlastný otec.

Viac o téme: Rozvod Nevera Declan Fuller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu