Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rakúšanka s megaprsiami chcela napodobniť ikonickú scénu z Baywatchu: Ľudia ju prosia, už nikdy to nerob!

(Zdroj: Instagram/jessy.bunny.official)

VIEDEŇ - Rakúska modelka OnlyFans zaplatila desaťtisíce eur za svoje gigantické prsia. Prednedávnom na svojom Instagrame zverejnila video behu po pláži s cieľom napodobniť scénu z ikonického seriálu Baywatch. Užívatelia však zostali poriadne zdesení a prosia ju, aby už nikdy nič také nerobila.

Jessica vystupujúca pod menom Jessy Bunny minula už viac ako 45- tisíc eur na chirurgické vylepšenia svojho tela. Čo sa týka hrudníka, nosí veľkosť 75E a hovorí sa o nej, že má najväčšia prsia v Rakúsku. Na Instagrame, kde vystavuje svoje sporoodeté telo, má viac ako 143-tisíc fanúšikov.

V jednom videu, ktoré zverejnila koncom decembra, pretvorila plážovú scénu z Baywatchu, ale bez  ikonických červených plaviek. "Veľmi sa hýbu," skonštatovala Jessica v príspevku. Ľudia jej snahu ale vôbec neocenili a video ich priam vydesilo. "To je veľká hmotnosť, ktorá tam skáče!" napísala jedna osoba. Ďalšia poznamenala: "Prosím, už to nerob. Je to príliš nebezpečné! Vyzerá to naozaj bolestivo." 

Modelka, ktorá fandí nemeckému futbalovému tímu FC Norimberg, sa v minulosti ponúkla ako sponzorka ženského tímu. "Som na nich obzvlášť hrdá. Rada by som s okamžitou platnosťou podporila ženský futbalový tím v Norimbergu ako sponzor. Tento projekt pre mňa osobne znamená veľa," povedala denníku Bild. Futbalový klub ale nebol nijako zvlášť nadšený a jej ponuku odmietol. "V rámci svojich marketingových smerníc FCN ako klub zásadne neuzatvára žiadne partnerstvá z kategórie erotiky," odpovedal hovorca FC Norimberg.

Viac o téme: PlážPrsia BaywatchOnlyFansJessy Bunny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu