Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráska pod paľbou kritiky za to, ako chodí oblečená do fitka: Vyšli by ste v tomto z domu?

(Zdroj: TikTok/rosafit)

LOS ANGELES - Rosa Esparzová je na sociálnych sieťach kritizovaná za vzhľad, s akým chodí do fitness centra. Tvrdí ale, že negatívne komentáre ju od cvičenia s výrazným mejkapom či upnutým oblečením neodradia a pre kritikov má svojskú odpoveď.

Rosa Esparzová zdieľa na TikToku videá dokumentujúce cestu za svalnatým telom. Jej prístup je však iný. Do fitness centra nechodí v klasickom športovom oblečení, ale namiesto obyčajných legín a trička radšej volí kombinézy s leopardím vzorom, výraznou farbou alebo nezvyčaným materiálom. Viackrát sa tam dokonca zjavila už aj v šatách a topánkach s podpätkami.

@rosafit Replying to @alexa.ltr Girl i do this often 🤗 Cute gym fits,full glam,train till failure= bomb ass workouts 💪🏼🤭 #dowhatmakesyouhappy #gymfits #tryit #gymrat #fittok ♬ оригинальный звук - yananezh

Okrem oblečenia, ktoré je vhodné skôr na piatkový večer do mesta než do posilovne, púta pozornosť aj svojimi účesmi a vrstvou výrazného mejkapu. Tvrdí, že táto kombinácia ju motivuje k lepším športovým výkonom. Rosa za svoj výrazný vzhľad ale často čelí kritickým poznámkam. Na jednu z nich reagovala vo videu, ktoré už nazbieralo vyše 300-tisíc videní. "Chutné gym oblečenie, plný pôvab a tréning do zlyhania = najlepšie cvičenie na zadok," poznamenala Američanka, ktorá si za svoj názor získala veľa pozitívnych reakcií od fanúšikov. 

"Absolútne noste čokoľvek, v čom sa cítite dobre," napísal jeden z nich. Ďalší si myslí, že ľudia len závidia. "Ľudia, ktorí to komentujú, sú presne tí, ktorí ani nechodia do posilňovne." "Vyzerajte dobre, robte dobre, cíťte sa dobre," pridal sa iný užívateľ. 

Viac o téme: FitnessMejkapRosa Esparza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu