Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Mama robila raňajky pre svoje deti: Hororový nález v cereáliách! Ako sa to tam dostalo?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

DAGENHAM - Mnoho rodičov po tom, ako ráno vstane, ide hneď pripraviť raňajky svojim deťom. Túto každodennú rutinu jednej mnohonásobnej matke z Veľkej Británie nedávno ale narušil otrasný nález v cereáliách, do ktorých sa práve chystali pustiť jej deti.

Matka štyroch detí Haisam Nassirová (25) z Londýna išla jedno ráno pripravovať raňajky. Do misky nasypala kukuričné cereálie od značky Nestlé. To, čo nasledovalo, bolo priam neuveriteľné. V škatuli sa totiž objavilo plastové vrecko plné malých bielych kryštálikov. 

Haisam sa zľakla a ihneď ho odniesla na políciu. Myslela si, že ide o vysoko návykovú drogu metamfetamín. Vyšetrovatelia potvrdili, že ide o drogu najvyššej triedy A. Vrecúško obsahovalo asi 450 gramov metamfetamínu, ktorého celková hodnota bola v prepočte viac ako 100-tisíc eur. 

Nassirová sa vyjadrila, že "keby vrecko prasklo ešte vo vnútri a zmiešalo sa s cereáliami, mohlo to mať smrteľné následky". Drogy sa podľa všetkého dostali do škatule tesne predtým, ako produkt opustil Nigériu. Práve tam sa totiž nachádza jedna z dcérskych spoločností Nestlé. Polícia prípad naďalej vyšetruje. 
 

Viac o téme: DrogyMetamfetamínCereálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu