Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Žena (35) mala na Zoome poradu so šéfkou: Ale čo to má za chrbtom! Neskutočný trapas

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/nicki)

LONDÝN - Nie nadarmo sa oplatí skontrolovať miestnosť ešte predtým, než sa pustíte do online hovoru so zapnutou kamerou. Určite by to potvrdila aj táto pracovníčka personálneho oddelenia, ktorá si neuvedomila, že má na poličke za sebou lubrikačný gél.

Tridsaťdvaročná pracovníčka ľudských zdrojov Nicki Faulknerová z Londýna mala pred pár týždňami počas práce z domu stretnutie so svojou šéfkou cez aplikáciu Zoom. Po pätnástich minútach si uvedomila, že na poličke za ňou je lubrikačný gél Durex Lube. Vydesila sa, lebo si bola istá, že si ho všimla aj jej nadriadená, preto ďalších 45 minút sedela v napätí a snažila sa pokračovať v rozhovore, akoby bolo všetko v poriadku.

Nicki priznala, že jej nebolo všetko jedno. Nechcela s fľaškou pohnúť, pretože v takom prípade by na ňu upozornila ešte viac. Našťastie sa jej šéfka o lubrikačnom géle nezmienila. "Vedela, že som v posteli, čo iné by som mala na poličke za posteľou? Nabudúce budem robiť stretnutia od kuchynského stola. Posteľ bol vždy zlý nápad," uviedla nešťastnica. 

FOTO Žena (35) mala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Nicki Faulkner)

Poslanec počas online rokovania parlamentu zabudol, že je na kamere: Spáchal absolútnu nechutnosť

Lubrikačný gél vraj zabudla na poličke pri posteli po víkende strávenom so svojím priateľom. "Zvyčajne pracujem z kancelárie, ale ten týždeň bol obzvlášť stresujúci, takže som sa rozhodla pracovať z domu," ozrejmila. Po zverejnení bizarnej udalosti na sociálnych sieťach Faulknerová dodala, že všetci jej priatelia si mysleli, že to bolo naozaj vtipné. 

Viac o téme: Home officeSexLubrikačný gélZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu