Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Večný problém pri zohrievaní v mikrovlnke: Časť jedla je teplá, časť studená! Trik, ako tomu zabrániť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LOS ANGELES - Mikrovlnná rúra je užitočnou súčasťou kuchynského vybavenia, ale mnohí ju zrejme používajú nesprávne. Ak sa aj vám stáva, že jedlo vyberáte z mikrovlnky čiastočne teplé a čiastočne studené, dajte na radu tejto TikTokerky. Ľudia si jej skvelý tip nevedia vynachváliť.

VIDEO Neuveriteľný trik: Mladík ukázal, ako sa dá vymaľovať stena za 30 sekúnd, ľudia sú v úžase

Dvadsaťdvaročná Isabella Avilaová z Kalifornie očarila ľudí na TikToku svojím videom, v ktorom ponúka užitočný tip pri používaní mikrovlnnej rúry. Poukázala pritom na bežnú chybu, ktorú robí väčšina ľudí, a ktorá vedie k nerovnomernému zohrievaniu jedla. 

VIDEO Večný problém pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ak sa aj vám stáva, že jedlo môžete ohrievať hoci aj päť minút a stále nie je dostatočne teplé, zbystrite pozornosť. Podľa Isabelly to môže byť spôsobené tým, že tanier umiestňujete do stredu mikrovlnky, pričom v skutočnosti by ste ho mali položiť na jej okraj. "Mal by byť na okraji, aby sa skutočne mohol otáčať a ohriať rovnomerne," vysvetlila. 

@onlyjayus

Microwave Hacks #fyp #microwavehacks #microwave #cookinghacks #cooking #chef #lifehacks #lifeadvice #onlyjayus

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Ľudia si túto radu nevedia vynachváliť a mladej TikTokerke ďakujú za jej zdieľanie s ostatnými. To však nie je všetko; Avilaová ďalej prezradila, ako sa dá rovnomerne ohriať v mikrovlnnej rúre viac ako jeden tanier. "Dajte do rúry hrnček, aby ste mohli rozložiť výšku. Jeden tanier tak položíte klasicky do mikrovlnky a druhý na hrnček," hovorí. Video sa odvtedy stalo senzáciou, čo naznačuje, že veľa ľudí "zápasí" s jedným z najzákladnejších kuchynských spotrebičov. 

Viac o téme: Mikrovlnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu