Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Narazil do jej zaparkovaného auta a zdrhol: Za stieračom si našla TOTO a zostala v šoku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/@isanaguy)

LONDÝN - Nemenovaná žena si našla na parkovisku pred supermarketom poškodené auto s ospravedlňujúcim odkazom a pozornosťou od vinníka, ktorý sa však neunúval zanechať jej svoje telefónne číslo. Kurióznu skúsenosť s bizarným vysvetlením zdokumentovala vo videu, ktoré má množstvo pozretí a viacerí diváci jej radia, ako by mala postupovať a odhaliť páchateľa.  

VIDEO Muž pozval ženu k sebe: Keď zbadala, čo má v kúpeľni, pripravila mu diabolskú pascu!

VIDEO Narazil do jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/@isanaguy)

Na ženu, ktorá sa vrátila k svojmu vozidlu na parkovisku pred supermarketom, čakali dve prekvapenia. Najskôr s hrôzou zistila, že jej niekto vrazil do auta a poškodil jej pravú prednú stranu. Vzápätí našla za stieračom dve čokoládové tyčinky a odkaz s vysvetlením: „Prepáčte, že som vám zničil auto. Nemôžem si dovoliť opravu, ale tu je namiesto toho čokoláda :).“

@isanaguy

Nice #meme #car #crash #red

♬ original sound - Isanaguy

Šokovaná vodička zdokumentovala svoju skúsenosť v TikTok videu, ktoré zverejnila pod názvom  „Aký milý človek“ a jej príspevok si už pozrelo viac ako 4,7 milióna divákov. „Na odkaze budú odtlačky prstov! Odneste ho niekam, aby zistili, kto vám to urobil!“ odporúča podľa portálu mirror.co.uk jeden z nich. „Bolo by lepšie, keby vinník iba odišiel. Toto je zlý vtip,“ uvádza ďalší. „Myslím, že by som toho človeka našiel a napchal by som mu tú čokoládu do krku,“ pridáva sa iný.

Viac o téme: AutoPoškodenieOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu