Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladík po 10 rokoch otvoril odkaz od spolužiaka: Nechcel veriť tomu, čo je na ňom napísané

(Zdroj: Youtube/Cherry Pie Man)

NEW YORK - Užívateľ sociálnej siete čakal dlhých desať rokov, kým otvoril odkaz, ktorý mu daroval jeho kamarát. Záhadu ručne písaných riadkov zdokumentoval vo videu, ktoré zverejnil na YouTube. Niektorí však označili jeho príspevok za premyslený humbug, ktorý vznikol z ničoho.

Video užívateľa známeho ako Cherry Pie Man zachytáva okamih, na ktorý čakal celé desaťročie. Jeho priateľ mu totiž po ukončení štúdia na strednej škole napísal odkaz, na ktorom bolo uvedené, že si ho môže prečítať až 11. apríla 2021 o 11:29 pred polnocou novozélandského času. Cherry ho otvoril presne v túto hodinu. Všetci, čo očakávali, že na ňom bude kód k plnému trezoru alebo podobný ohromujúci oznam, však zostali nemilo prekvapení. Na papieriku totiž stálo strohá "ako sa máš?"

Autor videa iba utrúsil, že ani sám nevie, či je naštvaný alebo sklamaný. Jeden užívateľ mu navrhol, aby napísal odpoveď, odovzdal ju dotyčnému kamarátovi a požiadal ho, aby si ju otvoril o desať rokov. "Musím len zablahoželať autorovi nápadu, pretože urobil veľký rozruch z niečoho tak triviálneho," okomentovala zábery ďalšia osoba. Youtuber dodal, že s priateľom, ktorý mu adresoval odkaz, je stále v kontakte a dokonca ho spolu otvárali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu