Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík zverejnil VIDEO zo svojho rande: Poriadne strápnil partnerku za to, ako zaplatila za večeru

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/thewaterboy)

USA - TikTok video, na ktorom Danny Duarte zosmiešňuje svoju novú známosť, vyvolalo nevôľu a pobúrenie užívateľov sociálnej siete. Väčšina z nich označuje jeho správanie za hrubé, ale ich nesúhlasný postoj autorovi príspevku očividne neprekáža a zverejnil skúsenosti aj z ďalšieho rande.

VIDEO Narazil do jej zaparkovaného auta a zdrhol: Za stieračom si našla TOTO a zostala v šoku

Američan Danny Duarte zachytil vo svojom TikTok videu ženu, s ktorou sa zoznámil cez Tinder, ako platí v reštaurácii polovicu svojho účtu a počíta pri tom mince. „Druhé rande s dievčaťom a ona platí drobnými. Rozhodol som sa ísť s ňou von a ona robí toto. Toto nevymyslíš!“ komentuje ironicky svoj príspevok a prevracia pritom oči. Netrvalo však dlho a rozzúrení diváci odsúdili muža za jeho pokus ponížiť priateľku.

Mladík zverejnil VIDEO zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/thewaterboy)

„Peniaze sú peniaze. Je jedno, či platíte mincami alebo bankovkami,“ uviedol podľa MailOnline jeden z nich. „Keby som bol na jej mieste, na tretie rande by som nešiel,“ a štvrtý dodal, že je „smutné nielen to, že nezaplatil, ale aj to, že sa snaží ženu zahanbiť a ešte si myslí, že je hrdina". Iný zase uviedol, že pochádza zo starej školy a síce verí na rovnosť, ale zároveň je aj zástancom romantiky. „Človeče, musíš mať srdce z kameňa, keď si tam sedel a sledoval to.“ Ďalší naznačil, že žena sa ho možno „v skutočnosti snažila uviesť do rozpakov, pretože ju nechal zaplatiť a takto naznačovala, že by mal platiť on".

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! 💀

♬ original sound - Water Boy

Z Dannyho predchádzajúcich príspevkov je zrejmé, že túto ženu zosmiešňoval už na prvom rande, lebo nemala v aute reproduktor. Odvtedy zverejnil ďalší príspevok, v ktorom uviedol, že jej dal „ďalšiu šancu“ a dvojica išla na tretie rande a žena mu pripravila steak, ktorý bol „surový".

Viac o téme: VečeraMinceRande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu