Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Policajti dorazili k nehode: Keď zbadali, kto sedí v aute... to je šialené!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Gettty Images)

WASHINGTON - Policajti v americkom štáte Utah po príchode k dopravnej nehode nemohli uveriť svojim očiam. Za volantom totiž sedelo deväťročné dievča a na sedadle spolujazdca bola jeho štvorročná sestra. Dievčatá policajtom oznámili, že mali namierené do Kalifornie, kde si chceli zaplávať v oceáne. Na cestu sa vypravili v noci autom rodičov, ktorí spali a o ničom netušili. Informoval o tom spravodajský web BBC.

Sestry išli po diaľnici, nabúrali auto a potom sa čelne zrazili s nákladným vozidlom, uviedla polícia na Twitteri. Našťastie mali bezpečnostné pásy a vyviazli bez zranení. Dievčatá sa podľa polície zobudili v stredu okolo tretej ráno miestneho času a vydali sa na najmenej desaťhodinovú cestu do Kalifornie červeným Chevroletom Malibu svojich rodičov.

Deväťročná dievčina podľa polície prešla asi 16 kilometrov, než narazila do ďalšieho auta, prešla deliaci pás a nabúrala do nákladného vozidla. Jeho vodič sa pri nehode nezranil. Ešte pred zrážkou stihol privolať políciu, pretože videl, ako auto predtým narazilo do iného vozidla. Na videu z policajných kamier je vidieť nabúrané auto. "To je šialené! Ona riadila?" vykríkol prekvapený strážnik.

Rodičia sa o nehode dozvedeli, keď ich zobudila polícia. Nemali tušenie o tom, že ich deti nie sú doma. "Rodičia boli zdesení a veľmi šokovaní, keď zistili, že sú ich dcéry preč," povedal miestnym médiám Scott List z polície v meste West Jordan. Podobný incident sa odohral v Utahu pred rokom, keď sa päťročný chlapec vybral rodinným autom kúpiť si Lamborghini v Kalifornii. Policajtom povedal, že sa rozhodol vziať veci do svojich rúk po tom, čo mu mama auto odmietla kúpiť.

Viac o téme: NehodaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu