Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Zábava na nafukovacom hrade sa takmer skončila tragicky: Dve deti sú ťažko zranené

Dospelí sa snažili hrad zachytiť.
Dospelí sa snažili hrad zachytiť. (Zdroj: YouTube/ Pro Storylines)

BARNAUL - Deti v ruskom meste Barnaul sa tešili, ako sa zabavia na skákacom nafukovacom hrade, ktorý stál pri nákupnom centre. To ale nečakali, ako sa ich hra skončí.

Zábava na nafukovacom hrade sa takmer skončila tragédiou. Počas toho ako sa na atrakcii bavili deti, hrad sa kvôli silnému poryvu vetru vzniesol do vzduchu. Niektoré z detí vynieslo až sedem metrov vysoko, dve z nich sa dostali až za plot a skončili na električkovej trati.

VIDEO Neuveriteľný príbeh: Medveď sa predávkoval kilami kokaínu od narkobaróna Pabla Escobara

Ako píše Daily Mail, celú situáciu popísali svedkovia. Podľa nich povolilo ukotvenie hradu. Ozval sa tiež silný zvuk podobný výbuchu. Našťastie pri nehode žiadne z detí neprišlo o život. Dve (3,4) sú ťažko zranené, ostatné tri, ktoré z hradu vypadli, vyviazli bez zranení.

Jedno trojročné dievčatko Anna utrpelo naozaj závažné zranenia: Otras mozgu a dokonca aj zlomeninu chrbtice. Staršie štvorročné dievčatko Vika má zas zlomeninu lebky a poranené vnútorné orgány.

Na videu z nešťastia, ktoré sa medzičasom objavilo na internete, je vidieť, ako sa hrad vzniesol do vzduchu. Dospelí sa ho snažili zachytiť. Chceli vedieť, či v ňom neuviazlo ešte nejaké dieťa. Celá udalosť sa vyšetruje. Predbežne sa hovorí o nedostatočnom ukotvení hradu a jeho preťažení.

Viac o téme: NehodaDetiZranenieNafukovací hradSkákací hrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu