Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mladík chcel ísť na nákup: Keď zistil, čo má pod autom, až ho striaslo od hrôzy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TAMPA - Na Floride sa práve začína sezóna párenia aligátorov, čo znamená, že sa ich tam bude pohybovať viac než zvyčajne. To bol aj prípad obyvateľa obytného komplexu v meste Tampa, ktorý si jedného našiel rovno pod autom.

Polícia a pracovníci Úradu pre ochranu rýb a voľne žijúcich živočíchov na Floride dostali koncom marca hlásenie o výskyte aligátora neďaleko bytového domu. Keď prišli na miesto, našli ho na parkovisku pod autom jedného z obyvateľov, ktorý sa práve chystal ísť na nákup. 

VIDEO Aligátor sa tentokrát sám stal obeťou: Zožral ho nečakaný tvor

"Bol to poriadny kus, meral vyše tri metre!" napísal úrad šerifa na Facebooku. Video zachytáva niekoľkých mužov, ako prenášajú aligátora do pristaveného pickupu, aby ho mohli odviezť na neďalekú farmu. 

V súvislosti s práve prebiehajúcou sezónou párenia miestne úrady varovali ľudí, aby udržiavali bezpečnú vzdialenosť od aligátorov a nikdy ich nekŕmili. Taktiež odporúčajú kúpanie len v miestach na to určených počas dňa a psíčkari by okrem toho mali dávať pozor na svojich domácich miláčikov a nemali by ich púšťať z vôdzky, aby mohli utiecť osviežiť sa do vodnej plochy, v ktorej môžu byť aligátori. 

Viac o téme: KrokodílAligátorFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu