Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Dievčina si na rande všimla hnusný detail v odraze okuliarov svojho partnera: Okamžite odišla

(Zdroj: TikTok/ppidhebwklwosjwpqlqmbdb)

NEW YORK - Príbeh tejto dievčiny pobavil veľké množstvo ľudí a niektorí jej dokonca odkazujú, aby sa pridala k polícii. Cez odraz na okuliaroch totiž zahliadla, ako si muž, ktorý ju pozval na rande, prezerá fotografiu neznámej ženy na zoznamovacej aplikácii. Ani zďaleka pritom nejde o prvý podobný prípad.

Jedna z užívateliek TikToku sa zdôverila s nepríjemným, no zároveň vtipným príbehom. Počas toho, ako ju nemenovaný mladík pozval na rande, si v mobile prezeral fotku inej ženy zo zoznamky Bumble. Zistila to z odrazu na jeho okuliaroch. "Kiežby som si robila srandu," napísala 23-ročná žena, ktorej video si doposiaľ pozrelo už zhruba pol milióna ľudí. Zo schôdzky, samozrejme, po nepríjemnom odhalení okamžite odišla. 

VIDEO Mladík náhodou odhalil, že ho podvádza priateľka: Zistil to z odrazu v jej očiach!

 "Existuje šanca, že nezískal ani jeden match," napísal jeden z divákov. Na ostatných zapôsobili vyšetrovacie schopnosti ženy. "Dievča, choď a zaregistruj sa do svojich miestnych policajných síl," poradil ďalší z užívateľov. 

Nie je to prvýkrát, čo niekto prichytil svojho partnera pri nevere pomocou smartfónu a fotografie. Sydney Kinschová si na jednej zo selfie svojho priateľa všimla podivuhodný detail. Na TikToku sa vtedy podelila so záberom, na ktorom bol odfotený jej priateľ v aute. Tvrdil, že bol v aute sám, no v odraze jeho slnečných okuliarov si Sydney všimla ženské nohy. To viedlo k ukončeniu ich štvorročného vzťahu.

Viac o téme: RandeNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu