Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Mladík náhodou odhalil, že ho podvádza priateľka: Zistil to z odrazu v jej očiach!

(Zdroj: TikTok/samnunn4)

LONDÝN - Muž obvinil svoju priateľku z podvádzania na základe skutočne bizarného dôkazu. Pri nakrúcaní tváre v jej očiach objavil odraz telefónnej obrazovky, na ktorej bola snímka neznámeho mladíka. Ľudia mu radia, aby sa s ňou rozišiel, iní zas tvrdia, že by sa mal pridať k FBI.

Užívateľ TikToku známy ako Samnunn4 zverejnil video so slovami: "Myslel som si, že sa dnes bavila pri pečení koláčikov". Mieril tým na svoju priateľku, ktorú údajne pristihol pri nevere. Natáčal ju na telefón počas toho, ako ležala na posteli a prezerala nejaké veci v telefóne. Jej tvár pritom smerovala k objektívu. Následne si chlapík všimol, že v odraze priateľkiných očí vidí fotografiu neznámeho muža. Rozhodol sa ju prichytiť pri čine a priblížil záber na jej oči. Bolo vidno, ako si dievčina prezerá potenciálnych záujemcov, ktorých jej na základe vopred zvolených charakteristík vybrala aplikácia.

@samnunn4

thought she had fun baking cookies today #fucklove

WITHOUT YOU - The Kid LAROI

Diváci krátkeho videa majú na vec viacero názorov. "Ak dokáže ležať vedľa teba a bez žiadnych myšlienok prechádzať touto aplikáciou, urobila to už predtým. Zaslúžiš si niečo lepšie," myslí si jeden z užívateľov TikToku. Ďalší radí, aby to mladík nechal tak, pretože takéto niečo nestojí za problémy. 

Mladík daroval priateľke na Vianoce DNA test: Ten po 30 rokoch nečakane odhalil šokujúce rodinné tajomstvo

Niektorí si ale všimli mužove detektívne schopnosti a odporučili mu, aby sa pridal k FBI. Dokonca sa pod videom, ktoré bolo prehrané už takmer miliónkrát, objavila prosba, aby chlap natočil, ako bude svoju priateľku vyhadzovať z bytu.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu