Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Hosťa šokoval portrét v hotelovej izbe: Ľudia sú zhrození, báli by sa tam zaspať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SOMERSET - Britská historička strávila noc v hotelovej izbe, ktorá ju doslova uchvátila. Namiesto priemerných obrazov a dekorácií ju totiž čakalo nádherné umelecké dielo zhotovené priamo na stene spálne. Viacerí ľudia však priznali, že by sa v takej izbe báli spať.

Keď si v hoteli rezervujete izbu, obvykle ju zdobia priemerné, ničím uchvacujúce obrazy. To ale nie je prípad hotela v anglickom grófstve Somerset, v ktorom sa ubytovala historička Emily Brandová. Nádherné umelecké dielo zobrazujúce kráľa Juraja III. zhotovené priamo na stene spálne odfotila a záber uverejnila na Twitteri. "Obdivujem odvahu tohto hotela, pretože vytvorili najnudnejšie vyzerajúcu izbu na svete, a potom si povedali, kašľať na to, dajme na stenu obrovskú maľbu Juraja III," okomentovala svoju fotku.

Toto neuveriteľné umelecké dielo sa na sociálnej sieti stalo hneď populárnym, mnohí ľudia priznali, že by si izbu s radosťou rezervovali. Niektorí si ale z podobizne kráľa uťahujú. "Nie je nič horšie, ako sa ráno zobudiť so škaredým Hannoverom," poznamenal jeden z užívateľov. Iní zase otvorene priznali, že by v izbe nezaspali, keby ich zo steny sledovala namaľovaná postava. "Je to hrozné. Spanie v tejto miestnosti by mi spôsobilo nočné mory," ozval sa jeden. 

Juraj III. vládol v rokoch 1760 až 1820. Posledných desať rokov svojho života však nebol spôsobilý vládnuť kvôli duševnej nestabilite. Oficiálna webová stránka Britskej monarchie ho označuje za "všeobecne pripomínaného pre dve veci: stratu amerických kolónií a šialenstvo"

Viac o téme: HotelHotelová izba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu