Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Vodička otvorila priehradku na odkladanie a skoro dostala infarkt: Toto z nej vytiahli

(Zdroj: Facebook/Andrew's SNAKE Removal)

BRISBANE - Žena z austrálskeho štátu Queensland si počas jazdy všimla, že sa v odkladacej priehradke niečo hýbe. Keď sa lepšie prizrela, s hrôzou zistila, že je to had. Mala obrovské šťastie, pretože išlo o jedovatý druh, ktorý keby ju pohrýzol, mala by poriadny problém.

Neznáma Austrálčanka vôbec netušila, že vo svojej Toyote vezie nechceného čierneho pasažiera. Keď z priehradky, ktorá slúži na odkladanie, chcela niečo vybrať, zbadala v nej nejaký pohyb. Takmer okamžite jej bolo jasné, že je to had. Vodičku chytila totálna panika a mala veľký problém sústrediť sa na šoférovanie. Keď nakoniec zastavila, privolala odchytávača hadov Andrewa Smedleyho.

"Pani, pochopiteľne, dostala veľký strach, keď videla, ako had vylieza z priehradky. Vždy je to nočná mora, keď niekto nájde hada v aute," uviedol Andrew na Facebooku s tým, že jeho odstraňovanie, našťastie, prebehlo veľmi rýchlo a bez problémov. 

VIDEO V centre sa vytvorila šialená dopravná zápcha: Keď uvidíte prečo, strasie vás

Išlo ale o jedovatý druh z radu jašterotvaré, ktorý sa hojne vyskytuje najmä vo východnej Austrálii. Zvyčajne dorastá do dĺžky 1,2 metra a na tele má červené alebo oranžové bodky. Nie je agresívny, na ľudí útočí len vtedy, keď je vyprokovaný. 

Viac o téme: AutoHadAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu