Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska zverejnila SELFIE z kúpeľne: Až potom si všimla, že jej priateľ akurát... no fuj!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Shannon)

GLOUCESTER - Shannon Buttová z Gloucestershiru vo Veľkej Británii uverejnila na sociálnej sieti selfie z kúpeľne. Nevšimla si však, že zachytila podstatne viac než mala v pláne. V zrkadle za ňou je totiž viditeľný zadok jej priateľa.

Dvadsaťdvaročná Shannon si chcela urobiť peknú selfie v kúpeľňovom zrkadle. So záberom bola spokojná, preto ho zavesila na Twitter. Krátko nato si ale spolu so svojou kamarátkou všimla, že na fotke nie je len ona, ale aj zadok jej priateľa Henryho. Vyzeralo to, akoby práve dokončil veľkú potrebu a utieral sa. "Obidve sme sa na tom strašne začali smiať. Bolo mi jasné, že to musím hneď vymazať," uviedla dievčina.

Mnohých užívateľov zaujímalo, prečo sa fotila v rovnakej miestnosti, kde Henry vykonával veľkú potrebu. "Bola som v kúpeľni prvá, prišiel až po mne. Povedala som mu, že si robím fotku a on jednoducho pokračoval v činnosti. Tak som sa odfotila a jednoducho vyšla von," vysvetlila Buttová.

Kráska zverejnila SELFIE z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/_shanrose_)

Ďalší sa pýtajú, prečo si mladík utieral zadok v stoji. Okrem toho si veľa ľudí všimlo, že na zábere nevidno nijaký toaletný papier. "Mám trochu obavy z toho, že tam nikde nevidím toaleťák," poznamenal niekto v komentári. Užívatelia poukázali aj na to, že Shannon sa akoby schválne odfotila tak, aby bol v zrkadle vidieť celý zadok, čiže to bol možno jej zámer. V každom prípade fotka pobavila. 

Viac o téme: KúpeľňaTrapasSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu