Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Žena išla do špajze pre jedlo: Keď zbadala, čo sa v nej ukrýva, skoro dostala infarkt

(Zdroj: facebook/Sunshine Coast Snake Catchers 24/7)

SYDNEY - Žena z austrálskeho Queenslandu zažila poriadny šok, keď vo svojej špajzi našla obrovského pytóna. Lovec hadov zverejnil video z jeho odchytu, pričom sa snažil, aby ho počas toho neuhryzol. Toto si nájsť doma, aby si nejeden z nás mal ešte dlho nočné mory.

VIDEO Majiteľom domu sa naskytol vrcholne nechutný pohľad: Obrovský had požieral...

Do domu v Queenslande bol privolaný profesionálny odchytávač hadov po tom, ako jeho majitelia náhodou objavili jedného v kuchynskej špajzi. Ukrýval sa za potravinami. Na facebookovej stránke Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 bolo zverejnené video, na ktorom sa odchytávač snaží dostať dvojmetrového pytóna preč. Ten ho pri tom takmer uhryzol do tváre. Nakoniec sa to však podarilo a muž ho následne vypustil vo voľnej prírode.

Nájsť si hada v dome nie je v Austrálii nič nezvyčajné. Minulý mesiac napríklad jeden odpočíval pred dverami domu. Jeho majiteľka privolala odchytovú službu z Brisbane. Jej zamestnanec Tony Harrison uviedol, že väčšieho hada ešte nikdy nevidel. "Už 27 rokov odchytávam hady, ale toto bol zatiaľ najväčší, s akým som sa stretol. Chúďa stará pani, keď otvorila dvere a zbadala ho tam ležať, skoro dostala infarkt," uviedol.

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu