Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenka sa vybrala po karanténe na manikúru: Keď uvidíte jej nechty, za tú hrôzu by ste nezaplatili!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Protipandemické opatrenia sa čoraz viac uvoľňujú, väčšina prevádzok je už otvorených. Jedna Slovenka to využila na to, aby si dala urobiť nechty. Lenže konečný výsledok vôbec nedopadol podľa jej predstáv. Je to čistá katastrofa, veď uznajte sami.

Po niekoľkomesačnej karanténe sa uvoľnili obmedzenia a konečne sa otvorili už aj kaderníctva a salóny krásy. Mnohé Slovenky to využili na to, aby si dali skrášliť svoje zanedbané nechty. Istá dievčina sa chcela objednať u svojej nechtárky, no keďže nemala voľný termín, našla inú. Referencie vraj mala dobré, no jej nechty o tom ani zďaleka nesvedčia. "Vážené nechtárky, keď neovládate svoju prácu, nerobte to! Čistý amaterizmus, hanbite sa!" okomentovala fotky svojich nechtov, ktoré zverejnila na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom.

Slovenka sa vybrala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Fotky hovoria samé za seba. Nechty sa nedajú označiť inak ako veľký nepodarok. Sú na nich hrboly, zrejme aj lepidlo a celkovo pôsobia veľmi neohrabane. Nespokojná zákazníčka dodala, že by sa nimi dala akurát tak škrabať námraza na okne. 

Slovenka sa vybrala po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Užívateľky nešetria kritikou, no poukazujú aj na to, prečo sa žena nesťažovala priamo nechtárke, ale vyplakáva až na internete. "Väčší hnoj som ešte nevidela. Viac ma ale zaráža to, prečo si si neotvorila hubu u nej, nech ti to prerobí," napísala Timea. Ďalšia zažartovala, že nechtárka mala počas práce asi rúško na očiach, inak by takúto katastrofu nevytvorila. 

Viac o téme: Gélové nechty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu