Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladá gymnastka provokuje ľudí novou výzvou na VIDEU: Vyzerá ľahko, no nemáte šancu ju splniť!

(Zdroj: Youtube/SabeloTodo!)

LOS ANGELES - Americká gymnastka Jax Kranitzová dostáva ľudí do úžasu novou výzvou, ktorú zvládne len málokto. Podstatou je ľahnúť si na zem na brucho a postaviť sa bez toho, aby ste nohy akokoľvek pokrčili či prevrátili sa na chrbát. Zakázané je tiež skrčiť kolená pod brucho. Spôsob, ktorým dievčina pokorí výzvu, je ohurujúci.

Univerzitná gymnastka sa na svojom Instagrame podelila s "ohybnou výzvou". Pravidlá sú jednoduché: ľahnete si na zem na brucho, s rukami za chrbtom. Potom sa pokúsite vstať bez toho, aby ste sa prevalili na chrbát alebo skrčili kolená pod brucho. 

Každý skúša najnovšiu stoličkovú výzvu: Ženy ju zvládnu bez problémov, muži vraj vôbec!

Možno to vyzerá na prvý pohľad jednoducho, no len v podaní Jax. Tá predviedla svoju gymnastickú ohybnosť v plnej paráde. Nohy roztiahla do šnúry, až ich napokon v poloblúku pretiahla až dopredu a sadla si. Po výkone sa postavila a víťazne si zatancovala. 

Jej video má takmer štvrť milióna prehratí, ľudia nechápu, ako je to možné. "Nerozumiem, ako je to fyzicky možné. Urobila to bez akejkoľvek námahy," znie jeden z komentárov. "Mohol by som to urobiť, ale až keď si zlomím obe nohy," vtipkuje ďalší užívateľ. Niet divu, že výzvu dokážu pokoriť len tí najohybnejší.

Viac o téme: VýzvaGymnastka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu