Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena znechutene odišla zo silvestrovskej párty: Z niektorých prítomných rodičov sa jej dvíhal žalúdok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Nemenovaná žena rozvíja na internete diskusiu, v ktorej s užívateľmi rozoberá nepríjemnú skúsenosť zo silvestrovského večierka. Sama síce nemá deti, ale zo správania niektorých prítomných rodičov bola zhnusená. To bol dôvod, prečo sa obrátila na rodičovskú webovú stránku Mumsnet, kde hľadá pochopenie a radu.

Žena, ktorá bola nútená odísť zo silvestrovskej párty, rozoberá na sociálnej sieti vážny problém. Z toho, čo sa odohrávalo na večierku, sa jej totiž dvíhal žalúdok. "Napriek tomu, že na tú oslavu dorazilo veľa rodičov s deťmi, niektorí z nich neustále odchádzali do kúpeľne, kde šňupali kokaín. Bolo mi z nich zle," začína svoje rozprávanie. Ona a jej partner vraj boli jediní, kto v ten večer nebral žiadne drogy, hoci im ich ponúkali. "Boli sme šokovaní. Všade pobehovali deti a ich rodičia boli zamestnaní užívaním drog." 

Žena znechutene odišla zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena preto zvažuje kontaktovanie sociálnych služieb a obrátila sa aj na stránku Mumsnet, aby zistila, aké má v tomto smere možnosti. Šokovalo ju aj to, že spomínaní rodičia boli vzdelaní a úspešní ľudia, ktorí by si mali plne uvedomovať závažnosť celej situácie. "Veľa z nich mi povedalo, že na večierkoch je to bežné a že to veľmi riešim. Nie je to vraj problém, pretože deti nič nevidia a všetko sa deje za zatvorenými dverami kúpeľne," píše žena.

Žena znechutene odišla zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Jeden z užívateľov poznamenal, že dospelí majú právo voliť si spôsob životného štýlu, ale ak sú už rodičmi, v prvom rade by mali myslieť na bezpečnosť svojich detí. "Chúdence deti. Je to nechutné. Je to príklad zanedbávania starostlivosti," napísal jeden užívateľ. 

Viac o téme: SilvesterKokaínVečierokPárty Užívanie drogZanedbanie starostlivosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu