Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík si do práce obliekol tesné obtiahnuté nohavice a zažil ten najtrápnejší moment v živote

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/kastelenenkloosters)

LONDÝN - Rodičia nám niekedy vedia poriadne zavariť. Svoje o tom vie tento chlap, ktorého otec uverejnil na sociálnych sieťach nešťastný príbeh o tom, ako išiel do práce bez spodnej bielizne. V ten deň si obliekol tesné nohavice, ktoré sa mu roztrhli. Ľudia sa nedokážu prestať smiať na mladíkovej smole.

Muž menom Zack si do práce obliekol nohavice, ktoré opísal ako "trochu tesné". Chcel raz a navždy posunúť kamarátsky vzťah s manažérkou Kelly na vyššiu úroveň. Plán mu však nevyšiel. Prečo sa tak stalo, prezradil svojmu otcovi, ktorému trápny moment opísal cez správy. Jeho otec sa neudržal a synov príbeh uverejnil na Twitteri, kde sa stal senzáciou. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Youtube/kastelenenkloosters)

"Stala sa mi tá najtrápnejšia vec v celom živote," stojí v prvej správe Zacka otcovi. Vysvetlil, že si do práce obliekol veľmi tesné nohavice, ale vraj mu pristali. "Každopádne, dnes som si kľakol, aby som zo zeme zodvihol nejaké misky na polievku," pokračuje. Ďalej opisuje, ako sa mu nohavice pri tomto pohybe úplne roztrhli. A aby toho nebolo málo, v ten deň na sebe akurát nemal nijakú spodnú bielizeň. "Aby som to skrátil, moja manažérka, ktorá odkladala misky na polievku, doslova videla môj análny otvor. Každý ho videl, ale Kelly, Kelly, tá nazrela až do môjho vnútra," dodal Zack. 

Totálne zahanbený musel ísť domov, aby sa prezliekol a naspäť sa vrátil do práce. Keď sa jeho otec opýtal, ako veľmi sa nohavice roztrhli, Zack povedal, že doslova explodovali. Boli doslova roztrhané na franforce. Užívatelia uznali, že mladík rozhodne nemal svoj najlepší deň. 

Viac o téme: Trapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu