Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doktori dôrazne varujú ženy: Nikdy nepoužívajte zubnú kefku na masturbáciu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Uviesť na elektrickú zubnú kefku upozornenie, na ktorú časť tela sa má používať, je naozaj zbytočný druh informácie. Teda bol... Až doteraz. Pre niektoré ženy sa totiž vibrujúca kefka stala obľúbeným sexuálnym pomocníkom. Odborníci však poukazujú na viaceré zdravotné riziká a odporúčajú, aby každý rešpektoval účel tohto výrobku.

Ženskú masturbáciu pomocou elektrickej zubnej kefky odborníci vôbec neodporúčajú. "Ide o nový zaujímavý trend, je však veľmi škodlivý. Elektrickú zubnú kefku treba používať na čistenie zubov a nie na sexuálne experimentovanie," upozorňuje gynekologička Anne Hendersonová. 

Lekár varuje pred smrtiacou masturbáciou: Nerobte TOTO, inak ohrozíte svoj život!

Jej štruktúra a tvar totiž môže pri autoerotike zraniť alebo inak poškodiť citlivé oblasti vulvy a klitoris, najmä pri použití tvrdších čistiacich hlavíc. Použitie zubnej kefky pri sebauspokojovaní je spúšťačom viacerých komplikácií a treba sa mu vyhnúť. 

Doktori dôrazne varujú ženy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa viacerých informácií z lekárskeho prostredia je však jasné, že ženy rady experimentujú bez toho, aby si uvedomovali zdravotné následky svojho konania. Nie je to napríklad tak dávno, čo lekári varovali pred vkladaním cesnaku do pošvy za účelom liečby kvasinkovej infekcie. Niektoré ženy sa zas snažia vyvolať menštruáciu vložením  petržlenu do genitálií. A už tu bolo aj varovanie pred umývaním vagíny jablčným octom, ktorý ju údajne napne a stiahne. "Vo vašej vagíne môže síce skončiť veľa vecí, ktoré jej neuškodia, ale rozhodne to nie je zelenina," doplnila gynekologička Sheila Newmanová.

Viac o téme: Zubná kefkaMasturbáciaVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu