Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Zaľúbenci prežívali najšťastnejší okamih života, netušili, čo sa deje v diaľke: Veľká výzva!

(Zdroj: Twitter/Marni)

HONOLULU - Zaľúbenci z amerického štátu Michigan chystajú svadbu a dúfajú, že sa jej zúčastní aj jeden špeciálny hosť. Človek, ktorý tajne nakrútil ich zásnuby. Zatiaľ však nepoznajú jeho identitu, čo sa ale snažia zmeniť a prostredníctvom sociálnych sietí ho teraz vyzývajú, aby sa im ozval.

Rainer a Gina trávili minulý mesiac dovolenku na Havaji. Jedného dňa si vyšli na pešiu turistiku na ostrove Kavaui. Počas nej mladík pokľakol pred svoju milovanú polovičku a požiadal ju o ruku. Mysleli si, že sú sami, no z diaľky si ich všimli iní turisti a nakrútii dojemnú scénu na mobil. 

Po tom, ako Gina povedala "áno", pozorovateľ poslal video prostredníctvom funkcie Airdrop všetkým ľuďom, ktorí boli na rovnakej pešej túre, vrátane šťastného páru. Rainer a jeho budúca manželka si ale zabudli poznačiť autorovo meno a číslo. Preto sa obrátili na sociálne siete a chcú pomocou nich kameramana vypátrať, lebo ho chcú pozvať na svoju svadbu. V prípade, že zachytí túto výzvu, má sa ozvať užívateľke Twitteru s kontom marnishyne. Je to sestra budúceho ženícha. 

 

Viac o téme: SvadbaHavajZásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu