Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svokra si obliekla na synovu svadbu svadobné šaty! Dôvod, prečo to urobila, vás zarazí

(Zdroj: Twitter/Amy Pennza)

KIRTLAND - Keď požiadal komik Jimmy Fallon na Twitteri užívateľky, aby zverejnili svoje najbizarnejšie svadobné skúsenosti a podložili ich fotografiami, jednou z prispievateliek bola aj Amy Pennzaová. Práve jej príspevok pritiahol najväčšiu pozornosť, pretože jej nastávajúca svokra dorazila na synovu svadbu v dlhých bielych svadobných šatách.

Amy zverejnila po výzve Jimmyho Fallona fotografiu zo svojej svadby a zaradila sa tak medzi ostatné ženy, ktoré sa podelili s bizarnými svadobnými zážitkami. "Budúca svokra prišla na moju svadbu v dlhých bielych svadobných šatách," okomentovala žena fotografiu, na ktorej stoja dve "nevesty". Vzápätí vysvetlila, že matka jej nastávajúceho si nesplietla dátumy a ani sa nechcela vydávať v ten istý deň ako jej syn. A keďže jej príspevok mal obrovský ohlas, poodhalila dôvody, ktoré doviedli svokru k takémuto netradičnému rozhodnutiu.

"Stála som v malej kaplnke a čakali sme na obrad spolu s družičkami. Vtom do miestnosti vstúpila moja svokra v tých šatách a ja som ničomu nerozumela. Pred svadbou som sa jej nepýtala, čo si oblečie, nepovažovala som to za dôležité," píše Pennzaová. Šokovaný výraz na tvárach prítomných bol neprehliadnuteľný. Sestra a kamarátky nevesty vraj čakali výbuch zlosti a už vopred premýšľali nad tým, ako ju spacifikujú. Nakoniec sa však žiadna bitka nekonala a obrad prebehol v poriadku. 

Novomanželia sa bavili na svojej svadbe: O pár hodín prišiel okamih, ktorý zrazil ženu na kolená

Amy sa až neskôr svojej svokry spýtala, čo ju viedlo k rozhodnutiu takto sa obliecť. Matka jej manžela jej vyrozprávala dojímavý príbeh o tom, v akej hroznej chudobe vyrastala a trpela syndrómom pica. Ide o stav, kedy ľudia pojedajú predmety a jej obľúbeným "menu" boli hlavičky zo zápaliek, ktorými pravidelne tlmila hlad. "Niečo takéto vás poznačí na celý život a hoci manželova rodina netrpí núdzou, je mi jasné, že moja svokra má stále kdesi v podvedomí uložené, že je potrebné šetriť a všetko si vážiť." Toto bol vraj aj dôvod, prečo neodolala dlhým bielym šatám vyveseným vo výklade. Videla v nich krásnu a najmä lacnú róbu, v ktorej môže ísť na synovu svadbu. Pennzaová má podľa vlastných slov so svokrou dobrý vzťah. Keď jej povedala, že fotografia zo svadby, na ktorej sa spoločne vynímajú vo svadobných šatách, vzbudila veľkú pozornosť, tak iba mávla rukou.

Viac o téme: SvadbaNevestaSvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu