Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík vymyslel geniálny plán, ako si urobiť v práci voľno: Potom ale spravil zásadnú chybu

(Zdroj: Twitter/Papa Boardslide)

LONDÝN - Každý z nás si občas hľadá dobrý dôvod na to, prečo neísť do práce. Svoje o tom vie aj muž pod menom Papa Boardslide, ktorý na Twitteri uverejnil fotografiu svojho auta s mäkkou pneumatikou. Podľa vlastných slov ju upravil vo photoshope a šéfovi napísal, že kvôli "spľasnutej pneumatike" nemôže prísť do práce.

"Najdôležitejším momentom môjho života bolo photoshopovanie mojej pneumatiky, aby vyzerala spľasnuto," okomentoval vlastnú fotku Papa Boardslide. Aby toho nebolo málo, zverejnil aj fotografiu pred grafickou úpravou. Treba uznať, že obe sú mimoriadne presvedčivé.

Aj ostatní žívatelia Twitteru sa na základe mužovho príspevku zdôverili s originálnymi výhovorkami, ktoré použili, aby nemuseli prísť do práce. "Mal som dve práce a raz som vyphotoshopoval jeden pracovný rozpis, aby som mal aspoň nejaký voľný čas," znie jedno z priznaní.

Niektorí si však myslia, že Papa Boardslide sa mohol vo photoshope s obrázkom pohrať viac, a tak posielajú svoje upravené verzie. Mikos Von Beaverhaus mladíkovi poradil, že "mohol mať celý deň voľno, keby šéfovi poslal ponurú fotografiu s dvomi ľuďmi ležiacimi na trávniku, ktorí vyzerajú ako po dopravnej nehode". Fantázii sa skutočne medze nekladú. Netreba však zabúdať na to, že aj šéfovia majú účty na Twitteri.

Viac o téme: PneumatikaPrácaVýhovorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu