Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Žena si sadla na záchod, vtom ucítila ostrú bolesť: Pozrela do misy a zažila strašný šok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRISBANE - Pokojné popoludnie v austrálskom Brisbane narušil obrovský pytón v toalete. Helen Richardsová si nevedomky sadla na záchodovú misu, keď zrazu zacítila bolestivé uhryznutie do zadku. Na miesto činu okamžite dorazil odchytávač hadov, ktorý žene ponúkol antiseptický sprej.

Minulý utorok popoludní zažila Helen veľmi nepríjemný moment. Keď si sadla na toaletu v kúpeľni, uhryzol ju do zadku had, ktorý sa skrýval v mise. Na miesto okamžite privolali profesionálneho odchytávača hadov, ktorý o celom incidente informoval na Facebooku. "Ako iste predpokladáte, po uhryznutí okamžite vyskočila na nohy. Všetko sa stalo tak rýchlo a najprv si myslela, že je to žaba. Napokon zistila, že nejde o žiadnu žabu, ale o takmer dvojmetrového nejedovatého pytóna," opísal incident. 

FOTO Žena si sadla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Snake Catchers Brisbane, Ipswich, Logan & Gold Coast 0413 028 081)

A prispela aj samotná Richardsová. "Nohavice som mala stále stiahnuté dole a otočila som sa, aby som to videla. Vyzeralo to ako dlhokrká korytnačka." Podľa odchytávača žena hadovi zablokovala únikovú cestu, preto reagoval útokom. Bál sa totiž viac než Helen. 

FOTO Chlap išiel potme na WC: Najväčšia chyba v živote, ešte že si nesadol na záchod

Odchytávač pochválil Helen za jej rozumné správanie. Nespanikárila a v žiadnom prípade sa nesnažila WC spláchnuť. Týmto spôsobom by sa totiž had dostal do potrubia. Richardsová priznala, že odteraz už vždy na záchode najprv zasvieti svetlo a pozrie sa do misy predtým, než si sadne na dosku. 

Viac o téme: ZáchodHadToaletaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu