Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Chlap išiel potme na WC: Najväčšia chyba v živote, ešte že si nesadol na záchod

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Brisbane Snake Catchers)

BRISBANE - Istý Austrálčan, ktorý sa živí odchytom hadov, po svojej poslednej skúsenosti už určite nikdy nepôjde na toaletu potme. Zasahoval totiž v domácnosti, kde sa v záchodovej mise ukrýval pytón. Zrejme ho prilákala krysa, ktorá vliezla do rovnakého potrubia.

Ak majiteľa domu v austrálskom Brisbane dostatočne neprebral o šiestej ráno budíček, tak ho určite postavil na nohy pohľad do záchodovej misy. Vykúkal z nej totiž pytón a vyzeralo to tak, že sa mu tam dokonca páči. Šokovaný muž okamžite volal lovca hadov Stewarta Lalora.

"Pytón vykúkal z misy, čo nie je typické. Zvyčajne si tieto plazy nechávajú telo ponorené vo vode. Tento bol asi zvedavý a chcel vedieť, kde to vlastne prišie," okomentoval zásah. Hada vraj bez problémov vytiahol a odniesol ho späť do prírody. Stewart pri odchode podotkol, že po tomto zážitku určite nepôjde na záchod potme. 

Hady si pravidelne razia cestu potrubiami starších domov. Geoff Jacobs zo spoločnosti Queensland Wildlife Solutions uviedol, že tento určite vliezol do kanalizácie za krysou. "Kým budú v kanalizácii krysy, budú tam aj hady." Podobnú skúsenosť má aj jeden chlapec zo Sunshine Coast, ktorému sa okolo nohy obmotal pytón. Chlapec uviedol, že po tom, ako si sadol na toaletu, náhle pocítil, že sa mu okolo nohy obmotáva niečo vlhké a studené. Plaza sa mu našťastie podarilo zhodiť a ujsť. Lalor upozorňuje všetkých, ktorí nájdu hada v záchode, aby sa ho neskúšali spláchnuť a ani ho nedráždili. "Pytón v toalete je zlý, ale rozzúrený pytón v toalete je ešte horší," poznamenal. 

Viac o téme: ZáchodHadAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu