Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi modelke (19) neverili, že táto časť jej tela je naozaj pravá: VIDEOdôkaz priamo od lekára

Daisy Keechová Zobraziť galériu (3)
Daisy Keechová (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS - Instagramová influencerka Daisy Keechová (19) sa postavila kritikom jej guľatého zadočku. Tí tvrdili, že ho má chirurgický upravený, expert však prehlásil opak. Preslávený odborník, doktor Ghavami, potvrdil prirodzenosť a Daisyinu ozdobu označil za „prvý certifikovaný pravý zadok“.

Dvojnásobná matka prezradila recept na krásny zadok: Robte TOTO každý deň a budete ho mať aj vy

Daisy na Instagrame zverejnila klip, v ktorom sa objavila len v spodnej bielizni. Ozvalo sa množstvo kritikov, podľa ktorých má mladá influencerka chirurgický upravený zadok. Požiadala preto odborníka, aby zanalyzoval jej pozadie a ten jej slová o pravosti potvrdil.

„Ďakujem svetovo preslávenému odborníkovi, doktorovi Ghavamimu, za to, že pomohol dokázať mojim sledovateľom pravosť môjho zadočku a že ide o prvý certifikovaný pravý zadok,“ uviedla Daisy na Instagrame. Na svojom účte zverejnila video, v ktorom doktor vysvetľuje svoje stanovisko.

"Je to mladá, prirodzene atletická žena, ktorá má geneticky požehnané telo,“ ukázal na jej zadok. „Veľa ľudí neznáša, keď poviete, že ich zadok na Instagrame nie je pravý. Ja ale potvrdím, že tento zadok pravý je,“ dodal Ghavami.

Sexi modelke (19) neverili,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa jeho slov sú pevnosť a tvar Daisyinho zadku spôsobené faktom, že je mladá a ešte nikdy nerodila. „Nevidím žiadne zmeny na koži, čo znamená, že nemá nič umelo vstreknuté,“ vysvetlil doktor. Nevidel ani malé rezy po transplantácii tuku z inej časti tela do zadku.

Daisy má veľmi pekne zaoblenú postavu a sústreďuje sa na posilňovanie svalstva. To všetko je dôsledkom jej pevného, dobre tvarovaného pozadia.

Sexi modelke (19) neverili,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: LekárPravosťZadok Daisy KeechPotvrdnie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu