Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zanedbaná matka baví internet: Napodobnila FOTO modelky v odvážnych bikinách

Laura si vie vystreliť sama zo seba Zobraziť galériu (3)
Laura si vie vystreliť sama zo seba (Zdroj: Instagram/kneedeepinlifeblog)

LONDÝN - Blogerka Laura, ktorá je okrem iného matkou, si vie zažartovať aj na svoj vlastný účet. Dôkazom je najnovšia fotografia, ktorú zverejnila na svojom instagramovom účte. Skutočne svojským spôsobom napodobňuje pózu modelky v bikinách, ktorou pobavila celý internet.

Laurin nápad napodobniť pózu vznikol po tom, ako na instagramovom účte Beginning Boutique videla reklamu na bikiny. Modelka na fotografii propaguje odvážne bikiny s pomerne odhaľujúcim spodkom, ktorý jej siaha až po pás a vrchný diel tvorí skrátený top nad pupok. Snímku komentovalo množstvo nespokojných zákazníkov, podľa ktorých sú tieto plavky už príliš. 

Zanedbaná matka baví internet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Beginning Boutique)

Blogerka, ktorá popri východe svojich detí nemá veľa času na starostlivosť o svoj zovňajšok, je známa svojimi vtipnými fotografiami a videami, čo potvrdila aj v tomto prípade. Jej priaznivci jej navrhli, aby si propagované bikiny kúpila a recenzovala ich. Namiesto toho, aby míňala peniaze za drahý kus plaviek, si ale vyrobila svoju vlastnú verziu. Použila superhrdinský opasok a detský top. "Keď ťa každý prosí, aby si si to kúpila a spravila na to recenziu, ale ty si povieš, nie! Stojí to 50 dolárov a je január. Dokážem si tú vec vyrobiť doma," píše Laura v popise fotky. Kvôli odvážnosti svojho outfitu musela zakryť svoje intímne partie emotikonmi. 

Zanedbaná matka baví internet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/kneedeepinlifeblog)

Jej fotografia sa rýchlo stala populárnou, doposiaľ získala vyše 25-tisíc pozitívnych reakcií a viac ako 5000 zdieľaní. Mnohí ľudia priznali, že ich fotka pobavila natoľko, až sa takmer pomočili. "Si úžasná žena. Ďakujem za to, že si a že si cvrknem, keď vidím tvoje príspevky. Ideš," znie jeden z komentárov.

Viac o téme: BikinyParódia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu