Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena sa ponáhľala na schôdzku: VIDEO Hrôza v obchodnom dome, pád do nádrže so žralokmi

(Zdroj: YouTube)

PEKING - Pracovníčka v čínskom nákupnom centre spadla do akvária so žralokmi. Cez podlahový panel sa prepadla priamo do otvorenej nádrže, kde v tom čase dvaja predátori čakali na kŕmenie. Našťastie ju záchranári stihli vyslobodiť z vody bez zranení.

Des na pláži: Muž vošiel do mora a takmer zomrel od bolesti, VIDEO strašnej agónie

K incidentu došlo v nákupnom centre vo Wuyue Plaza, vo východočínskej provincii Zhejiang. Žena vo vode bojovala približne minútu. Našťastie jej okamžite pribehla na pomoc záchranná služba, ktorá ju dostala z teritória hladných zvierat preč.

Podľa kompetentných nákupného strediska sú oba žraloky mladé a nie sú nebezpečné. Akvárium je umiestnené pod skleneným mostom, na ktorom je malý otvárací priezor na kŕmenie. Žena nešťastnou náhodou zakopla a cez priezor spadla rovno do vody so žralokmi.

Vedúci nákupného centra tvrdia, že v čase udalosti bolo nákupné centrum zatvorené. Priezor na moste bol otvorený, pretože sa zamestnanci chystali kŕmiť žraloky. Argumentujú, že mostík bol v tom čase kvôli kŕmeniu uzatvorený a žena tam nemala čo robiť.

Povedala, že bola vo veľkom zhone, údajne sa mala v niekým stretnúť a most jej značne skracoval cestu. Videozáznam ukazuje, ako sa zúfalo snaží udržať rukami a nespadnúť dolu. Hovorca nákupného centra prezradil, že žralok citrónový sa živí prevažne rybami či kôrovcami.

Žene veľké nebezpečenstvo nehrozilo, aj napriek tomu, že dĺžka žraločích tiel dosahuje tri metre. Tieto žraloky sa dostali na zoznam takmer ohrozených druhov živočíchov v čase, keď sa stali terčom komerčného rybolovu kvôli mäsu, koži a plutvám.

Viac o téme: ŽralokPredavačkaObchodný dom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu